Parkeergarages Leeuwarden

Voor het parkeren in het centrum van Leeuwarden kunt u terecht in een van de vijf parkeergarages: Zaailand, Oldehove, Klanderij, Hoeksterend en Oosterstraat. Op deze website kunt u precies zien waar u moet zijn.

Wanneer u de stad binnenrijdt volgt u de signaleringsborden naar de parkeergarage van uw keuze. Op deze signaleringsborden staat aangegeven of de parkeergarage vrij is en welke alternatieven er geboden worden. Voor onze klanten zijn er toiletvoorzieningen met uitzondering van de Oosterstraat en zijn in P-Zaailand tevens een buggy en een rolstoel te huur.

Fiets in de P

Gratis fiets in de P, da's altijd oké! In het centrum van Leeuwarden heeft u de mogelijkheid om uw fiets, brommer of scooter veilig te parkeren in twee fietsenstallingen: Sint Jacobsstraat en Zaailand. Het stallen van uw fiets, brommer of scooter is de eerste zeven dagen GRATIS. Er kunnen hier kleine reparaties worden uitgevoerd en tevens zijn er kluisjes te huur.

Waar moet u zijn?

Leeuwarden heeft een compacte binnenstad. Alle voorzieningen in de binnenstad zijn op loopafstand van de vijf parkeergarages te bereiken.
Op de bijgevoegde kaarten bepaalt u uw route en maakt u uw keuze.


spandoek leeuwarden 2018

Algemene informatie

Voor algemene informatie over de Parkeergarages Leeuwarden kunt u bellen met 058-2128005.

In maart 2011 is de vernieuwde parkeergarage Zaailand in gebruik genomen. Deze parkeergarage behoort, evenals de garage Oldehove, tot de hoogst gewaardeerde parkeeraccommodaties van ons land.

De garages zijn goed verlicht, ruim opgezet en vriendelijk in kleurstelling.